slika: MARIBOR24

Nova “parkirna” afera župana Arsenoviča. po tem, ko naj bi ga včeraj mestni redal uglobil, zaradi napačnega parkiranja svojega motorja in naj bi bil zato poklican celo na zagovor, naj bi župan tudi danes parkiral svoje vozilo na nedovoljenem mestu, tokrat ne mestu za invalide.

Na Facebook strani so se občani znesli nad županovim pristopom in takole zapisali: “Pobalinski Arsenović! Po tem ko je dobil kazen redarstva in se je znesel nad redarjem Košuto nad katerim še zdaj izvajajo pritiske je danes parkiral kar pred tablo za invalide pred občino! Ta človek nima obraza in srca!”

Pred zakonom in kaznimi moramo biti vsi enaki. Tudi če si župan drugega največjega mesta v državi, moraš spoštovati zakone in moraš biti vzgled svojim občanom. Nadutost in miselna nedotakljivost ne peljeta nikamor. Še poseben ne peljeta Maribor v boljše čase!

So se pa na parkiranje odzvali številni Mariborčani:

Irena KranjcSramota,eni lahko za😭😭
Jurij Tretjaki, ti, župan, kar zanalašč, pa da vidim kateri redar bo še pičil đeka, če si upa. Zakaj si nabira negativne točke mi ni znano, bi bilo pa fino, da bi redarja pohvalil za vestno opravljeno delo, pa čeprav je župana oglobil. Tako se dela, če že izppostavljate delo in kršitelje.
Petra FrasPremalo je izobražen da bi skapiro poanto kje se SME parkirat 😂😂😂
Marijan ŠpanerNikar se ne trudite preveč: tukaj namreč noben argument ni pomemben.
Valerija KnehtiKako naj invalid varno odpelje iz takega parkirnega mesta, če je pred njim parkiran županov skuter??
Spet lahko vidimo brezsrčnost Arsenoviča!
Nataša NikoličŽupan podcenjuje svoje občane.
Danilo VidovičTreba mu vedno spustiti zrak iz zračnic, ko bo tako tumasto parkiral. Za MOM pa ima letališče ne samo dvorišče. Kje in kako, bi še ta, le parkiral osla.🤦
Rok PredikakaZupan lahko parkira kje hoče! Pred vhod se naj zapelje.

 

M.G.