Arsenovič se je pozabil zahvaliti vladi za obnovo promenade?

PROMENADe

Župan Arsenovič, ki od Šarčeve vlade ni dobil praktično nič denarja za obnovo mesta Maribor, je okusil dobrohotnost vlade Janeza Janše, ki namenja veliko denarja za nove projekte v mestu.


ARSENOVIČ POZABLJA KDO DAJE DENAR ZA OBNOVE V MARIBORU?

Mariborski župan Saša Arsenovič, se očitno rad kiti s tujim perjem. Vlada je namreč prispevala sredstva za obnovo Promenade v Mestnem parku. Za izvedbo projekta celovite ureditve je bilo na javnem razpisu izbrano podjetje Makro 5 gradnje. Vrednost projekta ureditve promenade znaša 2,8 milijona evrov z davkom, od tega je 80 odstotkov evropskih sredstev, je povedal Aleš Klinc iz občinskega urada za komunalo, promet in prostor.

A župan se prepotrebna sredstva za obnovo promenade očitno ne bo zahvalil vladi RS niti ministru pristojnemu za razvoj in EU kohezijsko politiko Zvonetu Černaču. Pa čeprav bi bila zahvala seveda še kako na mestu. A kot smo že navajeni levim gre to težko z jezika. Se je pa namesto Arsenoviča, vladi in ministru Černaču zahvalil mariborski poslanec Dejan Kaloh.

Bomo pa videli, kako bo Arsenovič glasen čez leto dni, ko bodo lokalne volitve in se bo kitil s tujem perjem po Mariboru in  v njemu ljubem Večeru.

M.G.

 

VREME

Maribor
delno oblačno
53%
1.5km/h
40%
28°C
29°
27°
27°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.