ARSO – Drava lahko poplavi na …

Foto: STA (slika simbolna)

Danes sredi dneva, v noči na nedeljo in v nedeljo čez dan bo gladina morja močneje povišana. V tem času bo morje poplavilo nižje dele obale v višini okoli 30 cm. V času plime v nedeljo okoli 1. ure ponoči bo lahko gladina morja tudi višja. Morje lahko poplavi v višini okoli 40 cm.

V nedeljo čez dan in zvečer se bo predvidoma močneje povečal pretok reke Drave na vtoku v Slovenijo. Zvečer in v noči na ponedeljek lahko Drava poplavi na izpostavljenih območjih.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
53%
2.1km/h
40%
25°C
26°
23°
24°
Fri
13°
Sat
15°
Sun
14°
Mon
12°
Tue

TWEET DNEVA

 
WhitePress marketinška platforma za ustvarjanje, distribucijo in analizo vsebin, ki se uporablja predvsem za potrebe digitalnega oglaševanja. Na platformi se lahko oglaševalci in marketinške ...

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.