Asta Vrečko, socialistična ministrica, s kapitalistično obleko?

Asta Vrečjo, slika omrežje X

Asta Vrečko,  “socialistična” ministrica z vsemi atributi, ki jih potrebuje, je postala postala prava komunistična zapravljivka?

Kulturna ministrica Asta Vrečko, ki vse svoje atribute raje usmerja v reševanje partizanskih vprašanj, kot pa, da bi se posvetila vprašanjem ljudi? Spomnimo se, kako je ukinila muzej slovenske osamosvojitve, reševala partizansko bolnišnico Franja, Svetlani Makarovič nezakonito izplačala Prešernovo nagrado in še bi lahko naštevali.

Skratka, ministrica, ki ima vse socialistične atribute, ki jih potrebuje sedaj, ko je na oblasti. Za Delo je celo dejala, da je stranka Levica, kateri pripada, protikapitalistična stranka, ki si prizadeva za ekološki in demokratični socializem.

A njeni atributi, so očitno nekaj povsem drugega? Kot ponosna “socialistka” se je na Blejske strateškem forumu na Bledu pojavila v obleki za 350 evrov. Torej nič kaj socialistično. Tako je Vrečkova “blestela” z vpadljivo oranžno obleko, katero si je, verjetno privoščila preko ameriškega  spletnega mesta za e-trgovino z luksuznimi dodatki Editorialist . Spletno mesto sta 7. februarja 2013 ustanovili dve vodilni urednici dodatkov pri Elle, Kate Davidson Hudson in Stefania Allen. Podjetje se osredotoča na luksuz, kot so obleke, čevlji, torbe in nakit. Po mnenju Sveta modnih oblikovalcev Amerike, je to edina spletna ali fizična destinacija, osredotočena izključno na trg luksuza.

Je to torej nova socialistična moda, ali pa visoko razviti kapitalizem iz Amerike?

Ta njena izjava je ob tem, očitno malo skregana z logiko?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.