Astrologinja Ema Kurent: A smo izgubili? Nič hudega. Čez štiri leta bo zmagal SDS!

Ema Kurent, slika facebook

Stranka SDS je na teh volitvah, sicer dosegla boljši rezultat, kot pred štirimi leti, a ni ostala vodilna stranka v državi. Kaj o tem pravi astologinja Ema kurent?

Ema Kurent napoveduje stranki SDS zmago spet čez štiri leta

Astrologinja Ema Kurent, je zapisala:. “A smo izgubili? Nič hudega. Čez štiri leta bo zmagal SDS in Janez Janša bo spet premier, to je pa zelo jasno nakazano v njegovi karti, tako da sklepam, da tej vladi, ki se najavlja, ne kaže nič dobrega. Vmes bomo na proteste hodili desničarji in se malo vozili s kolesi po Ljubljani, sprememba nam bo prav prišla. Seveda pa jim do takrat dejansko ne bo mogel nihče očitati, da ne delajo tako, kot so obljubili, kajti v programu imajo zapisano VIZIJA 2030, torej ves program se nanaša na dosežke do tistega leta. Ne bo jim štiri leta dovolj, da uredijo javno dostopno zdravstvo, recimo, in vse drugo, kar obljubljajo. Deset let potrebujejo, pravijo. Ko bodo čez štiri leta stopili z oblasti, bodo rekli, niste nam dali dovolj časa. To je to, zidanje gradov v oblakih, po želji povprečnega slovenskega volivca. Samo povem,” je zapisala na facebooku.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.