“Babji” ravs v Levici, ko se udarita Violeta Tomić in Nataša Sukić

"Babji" ravs v Levici, ko se udarita Violeta Tomić in Nataša Sukić

V Levici se kažejo medgeneracijske razlike v razmišljanju in delovanju, ki so šle med epidemijo covida-19 čez mejo njene tolerance. Pravi Violeta Tomić, ki zapušča Levico.

“Babji” ravs v Levici

V stranki Levica so hoteli, da Violeta Tomić kandidira namreč v Mariboru ali njeni okolici, kar je odločno zavrnila in zapustila stranko. Sta se pa na družbenem omrežju, po pisanju portala N1, udarili prvi dami Levice, omenjena Violeta in Nataša Sukić

Včeraj sta se na družbenem omrežju Facebook sporekli Violeta Tomić in njena dosedanja strankarska kolegica Nataša Sukič.Ta je zapisala, da še razume prehajanje poslancev med levoliberalnimi strankami, kjer praktično ni programskih razlik, da pa ji prehajanje izvoljencev ljudstva med Levico in SD ni niti malo razumljivo. “Kako za vraga boš dosledno zastopal svoja načela in vrednote demokratičnega socialista v socialdemokratski stranki ali celo kakšni liberalni stranki?! E, ne gre. Tovrstno konvertitstvo, kameleonstvo govori izključno o tebi samem,” je navedla Sukič.

Tomić pa ji je odgovorila, da je lahko kdaj tudi tiho, predvsem, če ni vprašana. “To pljuvanje po Željku je samo dokaz, da je imel tehtne razloge za prestop iz stranke, katere najljubši šport je brcanje človeka, ko je na tleh,” je zapisala Tomićeva.

Imamo pa v našem uredništvu idejo, če po naslednjih volitvah brez službe ostaneta tako Violeta Tomič, kot Marjan Šarec, lahko bi skupaj odprla cirkus? No to je samo predlog!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.