Prvak DeSUS-a Jasnič, se slini h Golobu in mu ponuja kar strankine prostore?

Jasnič se klanja Golobu in mu ponuja kar strankine prostore

Jasnič ima težnje, da DeSUS preda, kar neobstoječi stranki Roberta Goloba. In mu celo ponuja prostore na Kersnikovi, zraven pa še…

Jasnič bi DeSUS preprosto kar poklonil Golobu

Očitno je neobstoječa stranka Roberta Goloba, trenutno najbolj vroča zadeva v državi. Vsi bi se mu radi prikupili, vsi bi mu radi pomagali, a niti Golob sploh še ne ve, če bo ustanovil stranko. Neki dogovori s stranko Jureta Lebna – Z-dej so sicer potekali. To pa je tudi vse.

Se pa slini po Golobu, Ljubo Jasnič, nekdanji partijski funkcionar in predsednik stranke DeSUS. S stranko pa trguje, kot bi bila njegova last. Za Goloba pa ima, vsaj za stranko DeSUS precej ponižujočo ponudbo. Kot piše portal Požar report, naj bi predsednik Desusa, Golobu za njegovo bodočo stranko ponižno ponujal prostore DeSUS-a na Kersnikovi 6 v samem središču Ljubljane. Obsegajo okoli 200 kvadratnih metrov in se zdaj menda tudi prenavljajo.  Sicer pa komunisti, nebi bili pravi, če v zameno nebi kaj zahtevali. Tako bi Jasnič od Goloba zahteval sedem (govori se tudi o desetih?!) volilnih okrajev oziroma pravico do sedmih (desetih) kandidatov za poslanke ali poslance na bodoči “listi Roberta Goloba”, ki je še ni na vidiku.

Roko na srce, ampak z bodočimi DeSUS-ovimi poslanci, pa si Golob res ne bo mogel kaj prida pomagati?

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.