slika: primorske novice

Marko Bandelli je eden tistih poslancev, ki se nikakor ne more sprijazniti s trenutno vlado Janeza Janše. Še manj pa dejstvo njegova stranka SAB precej nizko “kotira” v raziskavi javnega mnenja.

To nam je voščil Marko Bandelli

Bandeliju gre “v nos” očitno tudi današnji praznik, ki je začrtal razvoj slovenske države. Na dan, ko smo Slovenci enotno rekli NE tedanji državi in se odločili za samostojno državo Slovenijo. Odločili smo se Slovenijo, ki ima demokracijo in volitve. Ne pa enstrankarsko obdobje vlade le ene stranke in nedemokratična načela bivše države, katero ima rad tudi Bandelli.

Zagotovo pa njegov čestitka nevredna poslanskega sedeža. zapisal je sledeče: “Samostojnost ni absolutizem. Enotnost ni to kar imamo danes. Čestitke vsem državljanom ob dnevu samostojnosti in enotnosti z željo, da bo kmalu konec te arogantne in gluhe vlade.

Čestitka, je sprožila tudi val ogorčenosti tudi na družbenih omrežjih! Tako je Bandeliju odgovoril eden od njegovih sledilvcev: “Danes praznuje Moja domovina. Kot spomin na dan razglasitve rezultata najpomembnejše ljudske odločitve v naši zgodovini. Po njej je bila pot do uveljavitve države kratka in zmagovita. Bodi zdrava, domovina. Tako se vošči!, vi zopet s hujskanjem, ajajaj Marko

(Zapisi na družbenih omrežjih ne odražajo vedno mnenja portala e-maribor.)

PM