Besni odzivi ljudi, nad policijo, ki zaslišuje kmete, pred torkovim protestom.

kmečki punt. zajem slike N1, slika je simbolna

“To kar se dogaja pod to vlado, se je dogajalo, le še v nekdanji Jugoslaviji,” je le eden od zapisov na družbenem omrežju, po tem, ko je eden izmed kmetov objavil novico, da so ga v zvezi s protesti, ki bodo v torek, obiskali policisti.

Na družbenih omrežjih je zaokrožila objava slovenskega kmeta, ki je zapisal, da ga je med delom obiskala policija in ga spraševala, ali se namerava udeležiti torkovega protestnega shoda kmetov. Zagotovo je to nedopustno dejanje policije in neke vrste ustrahovaje. Zamislite si namreč, ko v vas Zavrh pod Šmarno goro, ki šteje le 200 duš, pride policija in se ustavi na večji kmetiji, v tem primeru na kmetiji Mis. Krajani takoj stanejo glave, zakaj je tam policija, kaj so na kmetiji naredili narobe? Kaj se dogaja? Seveda na kmetijo takoj pade črna pika. 

Je to tisto, kar dela policija v povezavi s torkovimi protesti kmetov v Ljubljani? Skuša omalovaževati samega kmeta, ga zaznamovati, mi prepisati etiketo protestnika? Policija v tem primeru pravi, da gre za običajno obliko policijskega dela in da  nikogar ne ustrahujejo. A na družbenih omrežjih je završalo. Izbrali smo nekaj zanimivih misli:

Kmetje napovedujejo do sedaj najbolj množični vseslovenski protest. Kljub ustrahovanju policije. Kmetje so sedaj še bolj odločni, da pridejo v Ljubljano in protestirajo, so zapisali.

Na shodu bomo prisotni tudi mi in shod neposredno prenašali na naši facebook strani e-maribor.si!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.