Poslanec brez znanja? Jonasu govore v parlamentu piše kar umetna inteligenca?

jonas

Za 3 jurje na mesec, se mora normalen delovni človek še kako potruditi, pa še vedno toliko denarja ne dobi. Vsaj večina ljudi ne. Naši poslancem pa očitno ni treba niti to. Jonasu odgovore piše kar umetna inteligenca.

Da so razprave v našem državnem zboru, ko je govora o slovenski osamosvojitvi, vedno burne, čivkajo že ptički na vejah. Nič drugače ni bilo na zadnji seji, ko so poslanci med interpelacijo vlade razpravljali tudi o ukinitvi samostojnega muzeja slovenske osamosvojitve. Seveda je muzej pomemben dejavnik pomemben dejavnik slovenskega osamosvajanja. Seveda to težko razumejo tisti, ki se klanjajo množičnem morilcem slovenskega naroda, kot je Kidrič. To so seveda Socialni demokrati.

Mogoče se je ravno zaradi tega Jonas lotil raziskave, s pomočjo umetne inteligence, da se mu razloži obdobje slovenske osamosvojitve. Na začudenje vseh je celo priznal, kdo mu pripravlja govore za razpravo v parlamentu.

Upajmo, da mu bo umetna inteligenca pomagala tudi pri (ne)spanju v parlamentu in pijači?

video: tiktok

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.