Bili smo na snemanju podiranja Guinnesovega rekorda na Nova24TV!

Boris Tomašič

V nedeljo ob 18. uri je voditelj Boris Tomašič na Novi24TV pričel s podiranjem Guinnessovega svetovnega rekorda za najdaljšo pogovorno oddajo v zgodovini.

Guinnesov rekord bo dosežen v sredo, 27. septembra, ob 18. uri in 18 minut. V najdaljši oddaji bo sodelovalo več, kot 70 gostov. Zato, da bo rekord dosežen skrbi vsa TV ekipa, katera se trudi, da tekmovanje poteka po pravilih.

Voditelj Boris Tomašič, mota zdržati tako kar 74 ur neprestanega vodenja oddaje. Vsako uro bo ob sebi imel novega zanimivega gosta, v studiu pa najmanj 10 gledalcev, ki se menjajo vsake štiri uri. Da vse poteka po pravilih skrbi tudi uradni Guinnesov sodnik.


Spremljajte podiranje Guinnesovega rekorda v živo!

https://e-maribor.si/bili-smo-na-snemanju-podiranja-guinnesovega-rekorda-na-nova24tv/

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.