Bivši član stranke SD, Tanji Fajon nalil čistega vina!

Tanja Fajon
Slika: twitter

Nekdanji član Socialnih demokratov Borut Rojc, ki je bil celo vodja te stranke v Ilirski Bistrici je dodobra nastavil ogledalo Tanji Fajon.

Tanja Fajon s floskulami za oblast

Dolgovezenje in nakladanje predsednice stranke SD Tanje Fajon, ki bi rada prepričala tiste leve, naj glasujejo zanjo je za Dnevnik izjavila, da je osnovni cilj Socialnih demokratov zamenjati vlado Janeza Janše. ter, da je pomembno, kaj ponuditi ljudem in državi, ko bodo rdeči spet na oblasti. Tanja Fajon pravi, da ima vizijo, kaj ponuditi ljudem. No nekaj (njene) vizije smo strnili kar v slikah.

Tanja Fajon
gale fajon

Se je pa na Tanjin zapis odzval nekdanji pomemben član Socialnih demokratov Borut Rojc, ki je zapisal (nelektorirano): “Medtem, ko je aktualna vlada poslala v Državni zbor zakon o dolgotrajni oskrbi in uredila brezplačen vrtec za drugega otroka (kar so socialdemokratske teme in bi to morala storiti SD) je osnovni cilj SD zamenjati Janeza Janšo. SD dejte se od te vlade naučit kako se dela.”

Ponosni nasledniki zveze komunistov, torej potomci ljudi, ki so pobijali nedolžne Slovence, jih zmetali v brezna, mučili, stradali in zapirali, ti bi se torej radi vrnili na oblast?

P.M.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.