POLICIJA – Kratek statistični pregled dogajanj zadnjih 24 ur, 30. 8. 2021

Policija poročilo, slovenska policija

V zadnjih 24 urah je bilo na interventni številki policije »113« sprejetih 1109 klicev. Med 466 interventnimi dogodki, so policisti med drugim obravnavali 67 prometnih nesreč, 60 kršitev javnega reda in miru ter 63 kaznivih dejanj.

Med kaznivimi dejanji so zabeležili 27 tatvin, 16 poškodovanj tuje stvari, 12 vlomov, 3 kazniva dejanja nasilja v družini, 2 grožnji ter po 1 kaznivo dejanje v zvezi s prepovedanimi drogami, drzna tatvina in povzročitev telesnih poškodb.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so opravili 36 intervencij na javnem kraju in 24 v zasebnih prostorih.

Da bi zaščitili žrtve nasilja v družini so 3 osebam, na območju policijske uprave Celje, izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Zaradi storitve hujših prekrškov v cestnem prometu so 6 voznikom zasegli vozila.

V 59 prometnih nesrečah je nastala premoženjska škoda, v 6 nesrečah so bili udeleženci lažje, v 2 nesrečah pa huje telesno poškodovani.

V zadnjih 24 urah je bilo obravnavanih 36 oseb zaradi nezakonitega prehoda državne meje in sicer 18 na območju PU Novo mesto, 8 na območju PU Koper, 6 na območju PU Maribor in 4 na območju PU Murska Sobota. Med njimi so obravnavali največ državljanov Afganistana (9), Maroka (4) in Hrvaške (3).

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.