Bo Bobnarjeva pokopala Goloba? Kaj je bilo na zaprti seji KNOVSA?

Dvojec Bobnar-Lindav je za Goloba vedno bolj uničujoč, pri čemer situacija za Goloba postaja izjemno nevarna in tudi povsem nepredvidljiva. A samovšečni Golob seveda ne misli odstopiti, saj po njegovem mnenju vosi lažejo in halucinirajo?


Požareport danes razkriva dejstvo, da je danes v državi marsikaj narobe. Celo v Sovi. Po včerajšnji zaprti seji komisije državnega zbora za nadzor nad obveščevalnimi in varnostnimi službami (Knovs), kjer sta nekdanja ministrica za notranje zadeve Tatjana Bobnar in Boštjan Lindav pod prisego ponovila svoje pričanje, da je do prestavitve datuma aretacije ruskih vohunov prišlo iz političnih razlogov (ker naj bi tako zahteval predsednik vlade Robert Golob).

Hkrati pa, kot piše Bojan Požar,  iz obveščevalnih krogov prihajajo vedno bolj eksplozivne informacije. Tako je slišati, da naj bi bil Kadivnik, ki med poznavalci velja za “proameriškega”, pri aretaciji ruskih vohunov zelo obupan, saj naj bi iz Gregorčičeve prihajal odpor proti aretaciji, kjer so viri omenjali Goloba in njegovega državnega sekretarja za nacionalno varnost Andreja Benedejčiča.

Če bi se izkazalo, da je Golob res vplival na potek aretacije ruskih vohunov, gre za kaznivo dejanje, saj predsednik vlade po zakonu ne more vplivati na delo obveščevalno-varnostnih služb. Čakamo, da na sejo KNOVS-a pride še Robert Golob, če si bo po potovanjih z ljubico sploh našel čas?

VREME

Maribor
jasno
38%
11.3km/h
0%
32°C
35°
30°
31°
Wed
20°
Thu
19°
Fri
23°
Sat
18°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.