Bojan Požar zagrozil Pašek-Šetinčevi! Pokalo bo!

Mojca Pašek Šetinc, Slika: Demokracija

Norostim Mojce Pašek Šetinc še ni vedeti konca. Kot bi se strgala s “ketne”. Njena preiskovalna komisija pa je farsa, s katero želi uničiti vse medije, ki ne pišejo njej v prid!

Pred kratkim je poslanka Svobode,  Mojca Pašek-Šetinc začela z novo norostjo. Vsem županom je namreč poslala dopise, kjer jih je spraševala koliko denarja so namenili določenim t.i. desnim medijem. Ker gre za državni denar, bi sicer Mojca te zadeve lahko pogledala v Erarju. To je aplikacija za prikaz porabe javnega denarja v Republiki Sloveniji. A verjetno, da kaj kaj takega obstaja, niti sama ne ve. 

Je pa o tem močno razburila neodvisnega novinarja Bojana Požarja, ki je zadevo komentirat na tviterju: “Mi sporočajo posamezni župani, da jim Mojca Pašek Šetinc iz Gibanja Svoboda pošilja uradne dopise, kjer jih sprašuje, če so mi nakazali kaj državnega-občinskega denarja?! Kakor parlamentarna preiskava?! Bi bilo ceneje, če pogleda na Erar, kjer pokaže isto, kar bo ugotovila s temi dopisi = 0 denarja. Ker gre za očitne ter srhljive zlorabe Državnega zbora, ker zadeva ni tako neresna, celo smešna, kot se morda komu zdi, bo moral priti epilog, a več o tem prihodnje dni. Za uvod morda zgolj to: te poteze, in geneza teh potez, me odvezujejo tudi nekaterih poklicnih zavez, med njimi varovanja virov, zato sporočam naslednje: Pokalo bo, medijsko. – In zakonca Pašek Šetinc tega ne bosta zdržala!”

Tudi z našega portala e-maribor.si Pašek-Šetinčevi sporočamo, da nas ne bo ustavila in utišala in da se je ne bojimo. In tudi na našem portalu nismo s strani slovenskih občin prejeli niti evra.

Novi Mustang MACH-E - Podjetje Avtomobili P.R. d.o.o. uspešno deluje že od leta 1990, kar pomeni, da je bilo med prvimi prodajalci vozil v samostojni Sloveniji.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahel dež
91%
5.7km/h
100%
3°C
4°
2°
2°
Wed
1°
Thu
2°
Fri
3°
Sat
4°
Sun

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA