Emilija Stojmenova Duh, Državni svet obtožila, da ne spoštuje ustave

Stojmenova duh

Naša mariborska ministrica za digitalno preobrazbo Stojmenova-Duh, se je ponovno našla pod plazom kritik zaradi njenega tvita.

Državni svet je namreč z 17-imi glasovi za, izglasoval odložilni veto na spremembe družinskega zakonika. Ministrica Stojmenova-Duh, očitno velika oboževalka gejev in lezbijk, spomnimo, da je na svoji mizi, namesto slovenske, imela kar mavrično zastavo, pa je šla še korak dlje. Državni svet je namreč obtožila, da ne spoštuje ustave. No, ministrica, je ne samo, s tvitom brcnila v temo, ampak ponovno popačila tudi slovenski jezik.


Kot neka izobražena ministrica, bi Stojmenova-Duh morala vedeti, da če Državni svet izglasuje veto, morajo poslanci o določenem zakonu še enkrat glasovati in to z najmanj 46-imi glasovi in to je vse. Državni svet ni organ, ki bi karkoli prepovedal. Zato so kakršnikoli predznaki o nespoštovanju ustave za ministrico nesprejemljivi. Bi zaradi blatenja Državnega sveta, ministrico morale doleteti kakšne sankcije?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.