Branko Grims odločno na POP TV. Vsak Slovenec ima pravico živeti varno! #video

Branko Grims, zajem slike POP TV

Neverjetno a resnično. Slovenijo preplavljajo migranti. Vsak dan jih policisti odkrijejo nekaj 100. Koliko pa je še takih kateri policisti ne odkrijejo?

Tudi tokrat, so po poročanju portala Moja Dolenjska Prijeli 74 migrantov ti pa so gozdovih čakali na  navodila, ter na hrana in obleko. Migranti naj bi sedaj točno vedeli kje so ograje odstranjene, da lahko brez ovir prestopijo hrvaško-slovensko mejo.

Da ima vsak Slovenec po ustavi pravico, da živi varno je jasno in glasno povedal tudi Branko Grims v oddaji na POP TV!

Sicer pa so podatki po PU sledeči.  Novo mesto: 11 prijetih PU Novo mesto navaja, da so prijeli 11 migrantov. V Ponikvah na območju Brežic so jih prijeli 9 Indijcev in v Dolenjcih pri Adlešičih 2 Pakistanca. Policija pa na svoji spletni strani poroča o 33 prijetih nezakonitih migrantih, vendar so to lahko razlike glede na ure prijetja,  S PU Novo mesto pa dodajajo, da policijski postopki s tujci še niso zaključeni, kar glede na usmeritve v času vlade Roberta Goloba pomeni, da so jih ali pa jih še bodo odpeljali v azilni dom.

PU Maribor: 14 prijetih prijeli 9 nezakonitih migrantov, od tega štiri Afganistance na priklopnem tovornem vozilu srbskih registrskih oznak. Te so vrnili hrvaškim varnostnim organom. Policisti PPIU Maribor pa so na območju Slovenske Bistrice obravnavali obravnavali 4 državljane Maroka in 1 državljana Alžirije.

PU Koper: 49 prijetih (PU Koper sicer o le 12 prijetih, prav iz njihovih objav pa je razvidno, da so vedno bolj skopi z informacijami.)

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahel dež
92%
2.1km/h
100%
14°C
15°
13°
13°
Fri
13°
Sat
11°
Sun
10°
Mon
11°
Tue

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA