Se bo našla službica tudi za nezaposlenega Erjavca? Fajonova že v akciji?

karl-erjavec- scenarij
slika: fotomontaža, insajder

Trenutno nezaposleni Karl Erjavec, grobar lastne stranke DeSUS, se pri Tanji Fajon grebe za novo službico. Želi postati kar veleposlanik.

Službice vseh tistih, ki so blatili Janeza Janšo še vedno čakajo in so na voljo. Tako je pred golobovim koritom tudi propadli politik, tokrat brez svoje propadle stranke DeSUS, Karl Erjavec. prihodnji teden bo namreč Fajonino ministrstvo za zunanje zadeve objavilo večji razpis za vodje diplomatskih in konzularnih predstavništev, ki se bodo sprostila leta 2023. Prihodnje leto bodo tako prosta tudi tri mesta za tako imenovane nepoklicne oziroma politične veleposlanike in Karl Erjavec že čaka na svoj kos pogače. Poroča Delo.


Erjavec, je, kot po navadi skop z informacijami. “Kar se tiče veleposlaniškega mesta v Franciji, lahko samo povem, da ni nobenega dogovora in da z zunanjo ministrico Tanjo Fajon ni nič dogovorjeno,” je zadevo komentiral Karl Erjavec. Res ne?

 

 

VREME

Maribor
delno oblačno
57%
2.1km/h
40%
27°C
29°
25°
25°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.