BRAVO! SDM Komenda zbral neverjetno veliko količino potrebščin za Ukrajino

SDM Komenda
slika SDM Komenda

V soboto 12.3.2022 so pridni člani SDM Komenda, organizirali dobrodelno akcijo, katere namen je bil pomagati Ukrajini. Zavzemali so se, da naredimo vse kar je v njihovi moči, da zberejo kar se da veliko osnovnih življenskih potrebščin, ki jih v tem času ukrajinski begunci še kako potrebujejo.

Dogodek se je odvijal na tržnici v Komendi med 09:00 in 12:00 uro. “Odziv je bil nad našimi pričakovanji in nas veseli, da je v občini Komenda toliko ljudi s tako velikim srcem. Zato bi se na tej točki radi zahvalili vsem, ki so prišli in dodali svoj košček v ta dobrodelni mozaik,” je povedal predsednik SDM Komenda Janez Marinko

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
69%
4km/h
75%
10°C
11°
9°
9°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.