Brglez preko študentov nabiral poceni politične točke. Janša mu je povedal svoje.

Milan Brglez in Janez Janša, slika Nova24TV

Slovenijo še vedno razburja zasedba Fakultete za družbene vede (FDV) s strani študentov. Levičarska neumnost brez primere se je končala z obsodbo Izraela, ki naj bi nad Palestinci izvajal genocid. Je pa Milan Brglez takoj začel z nabiranjem političnih točk na plečih teh študentov.


Na Fakulteti za družbene vede (UL FDV) izražamo podporo in solidarnost palestinskemu ljudstvu, nad katerim izraelska država izvaja genocid. Obenem ostro obsojamo tudi vse poskuse relativizacije izraelskega genocida in prikrivanja oziroma pomanjševanja izraelskih zločinov v imenu “pravice do samoobrambe”, med drugim piše v izjavi FDV o izraelskem genocidu v Gazi.

To izjavo je pozdravil tudi kandidat za evropskega poslanca iz vrst SD Milan Brglez z besedami: “V teh časih je biti na pravi strani zgodovine smelo in pomembno dejanje. Hvala, moja FDV“. To je sicer tisti kandidat, ki je študente večkrat izrabil, kot dober trik za evropske volitve. No tokrat mu Janez Janša ni ostal dolžan.

Janša, pa je brglezu v enem stavku povedal, kar mu gre:  “Naravno pravo Milan Brglez je bil vedno na strani teroristov. Domačih in tujih.”

Resnica včasih boli. Tako je Brglez nad tem zapisom tudi utihnil.

 

VREME

Maribor
pretežno oblačno
72%
3.6km/h
75%
17°C
18°
16°
17°
Sun
12°
Mon
13°
Tue
13°
Wed
13°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.