Če si Arsenovič, si lahko dovoliš vse?

Saša Arsenovič foto: FB profil Saše Arsenoviča

Saj ni res, pa je! Potem, ko je Maribor zgrožen po nesreči, ko je pijani voznik do smrti zbil nosečnico, v nesreči pa je pet dni kasneje umrl tudi njen novorojenček, ki so ga rešili s carskim rezom, je po družbenem omrežju Facebook zaokrožila fotografija črnega mercedesa, ki ga je nekdo v Mariboru parkiral kar sredi prehoda za pešce. Črni mercedes je last kandidata za župana Saše Arsenoviča, so zapisali na portalu Škandal24.

slika: Nova24TV

Na družabnem omrežju Facebook so uporabniki hitro nanizali vrsto Arsenovićevih poslovnih in zasebnih preteklih grehov, ki so odmevali v štajerski prestolnici. Od tega, da je, ker ni bil poslušen, gostilničar ugriznil svojega podrejenega, do propada zakona in 30 let mlajše ljubice, družinskih sporov z bratom zaradi denarja, domnevnih sedmih milijonov dolgov, ki si jih je nakopal s posli, ki jih vodi … Sedaj pa se je pojavila še fotografija, kako arogantno kar sredi ceste, še več – kar sredi prehoda za pešce! – parkira svoj prestižen mercedes. “Če se pišeš Arsenović in če si od Jankovića in Cerara kolega lahko parkiraš svojega 150.000€ vrednega Mercedesa na prehodu za pešce in tam ko ni parkirišče!” je zapisal uporabnik, ki je razkrinkal, da se Arsenović v Mariboru že obnaša, kot bi bil štajerski šerif!

vir: Škandal24

Facebook
Twitter
LinkedIn

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.