Bomo v Mariboru silvestrovali ob ognjemetu?

slika: napovednik.com

Veseli december je že v drugi polovici in skoraj mesec dni je minilo od prižiga lučk, saj je bil Maribor letos prvi izmed vseh slovenskih mest. Skoraj bi lahko rekli, da smo imeli veseli november. Čarobnega december v Mariboru vsak večer privablja številne ljudi na Trg Leona Štuklja. Včeraj pa se je uradno odprla tudi smučarska sezona, do božiča pa nas loči še dober teden dni.

Tudi letos se mariborska občina ni odločila za financiranje polnočnega ognjemeta. Tega vsako leto plačajo zasebniki. Vendar pa bo letos silvestrovanje vseeno nekoliko drugačno, saj se Andrej Fištravec čez 4 dni poslavlja in uradno posle predaja novemu županu.

Kako bo letos z ognjemetom v Mariboru se trenutno še ne ve, saj je sedaj vse v rokah novega župana in privatnikov, ki so se že, ali pa tudi ne, odločili za financiranje letošnjega ognjemeta. Za razliko najstarejšega slovenskega mesta Ptuja, kjer pa se je nova županja odločila, da ognjemeta letos ne bo.

Ognjemet je vsaj z vidita vzdušja res nekaj posebnega, ampak, ali je tudi potreben?

vir: Maribor.info

SIFA

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.