Celo Svetlana Makarovič pravi, da ob Golobu ne pleše več

Svetlana Makarovič
Svetlana Makarović, Foto: STA/Nova24TV

Kaj se dogaja med Slovenci. Očitno še tiste najbolj stare in strastne komunistke, z mišljenjem iz leta 1945, očitno Golobu, vrhunskemu menedžerju odrekajo podporo.

Celo Svetlana Makarovič za katero bi lahko dejali, da jo že počasi stiska demenca, a se še dobro spominja, da Golob pozablja, kaj je obljubljal! Očitno ni vse tako, kot bi moralo biti, niti v Makarovičevi “komunistični” glavi. Tudi na po Golobovo ne pleše več. Pa tudi tistih 8000 evrov za “nagrado”, ker je rovarila proti Janezu Janši, je očitno že zapravila?


Danes pravi Svetlana Makarovič tako: “Zdaj se sprašujem, kako, da smo vsak petek prezebali na Trgu republike in smo rekli, z Janševo vlado je konec, zdaj je pa prišel Golob s svojimi srebrnimi kodri in smo bili navdušeni. Zdaj pa Golob počasi perje izgublja, izgublja svoje kodre, pozablja, kaj je obljubljal, vse bolj postaja podoben oskubljenemu golobu in zelo nam je žal za to, mogoče smo se preveč veselili. Takrat smo res kar vriskali od veselja, res smo plesali po ulicah, zdaj pa ne plešemo več.”

Uboga Svetlana, je očitno tudi tokrat izgubila svojega idola. Očitno ji ostane le še Kučan

.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
64%
1km/h
62%
6°C
9°
4°
4°
Sun
2°
Mon
3°
Tue
3°
Wed
3°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.