Arsenovičeva lista v mestnem svetu MOM spet najmočnejša.

Alen Filipovič, zajem slike BK TV

Kot strela z jasnega je udarila vest, da se je Mestni svetnik Alen Filipovič, katerega je v SDS zvabil Dejan Kaloh, izstopil iz svetniške skupine SDS v Mestnem svetu mariborske občine.


Lista Arsenovič za Maribor je ponovno najmočnejša svetniška skupina v mariborskem mestnem svetu. Iz SDS, ki je po združitvi z Listo Franca Kanglerja-NLS v mestnem svetu prav tako imela dvanajst svetnikov, je namreč izstopil Alen Filipović.

Sicer pa je bil Alen Filipovič že prej “ptica selivka” ko je iz liste Andreja Fištravca prišel v SDS. se pa je tem mandatu večkrat izkazalo, da je bil Filipovič bolj županov človek, kot svetnik opozicijske SDS in da je stranko na volitvah samo izkoristil, da si zagotovi “izvoljivo” mesto, na volitvah, za nov mandat?

“Filipović je namreč že večkrat doslej v mestnem svetu glasoval po diktatu župana Arsenoviča, ne nazadnje je sam pokazal sporočila z napotki, kako naj glasuje, ki mu jih je poslal podžupan Samo Peter Medved. Je dejal vodja svetniške skupine SDS Milan Mikl. 

 

 

VREME

Maribor
oblačno
71%
0.5km/h
100%
8°C
12°
7°
8°
Thu
2°
Fri
5°
Sat
9°
Sun
10°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.