Cenzura v Evropskem parlamentu! Janša zapustil sejo! (video)

Evropska zastava
Avtor GI Daniel Day

Neverjetno “nabijanje” levih evropskih poslancev Tanje Fajon, irene Joveve, ob pomoči Ljudmile Novak, glede domnevno kršene svobode medijev je doseglo vrhunec v Evropskem parlamentu.

JANŠA ZAPUSTIL SESTANEK EVROPSKEGA PARLAMENTA

V evropskem parlamentu je potekala razprava o svobodi medijev v Sloveniji. Govorice o zatiranju medijev, grožnjam novinarjem, zatiranju in uničevanju medijske svobode so res višek nesramnosti in laži, ki blatijo našo državo.

V okviru skupine Evropskega parlamenta, ki naj bi bilo zadolženo za spoštovanje demokracije je potekala danes tudi razprava o Sloveniji, v kateri so najprej soočili mnenja o položaju medijev. Slovenski premier Janez Janša pa je zaradi spora s predsedujočo Sophie in ‘t Veld zaradi ne predvajanja videa, kjer je bila prikazana vsa resnica o zatiranju medijev, zapustil sestanek, prav tako na njem ni spregovoril minister za kulturo Vasko Simoniti.

Oglejte si del razprave, kjer je govoril predsednik vlade Janez Janša:

Očitno imajo tudi v Evropskem parlamentu težave z demokracijo, oziroma bolj rečeno z RESNICO!

To pa je video, katerega niso hoteli prevajati v Evropskem parlamentu

PM

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.