Černač tako zbodel Goloba, da ga je v bran morala vzeti kar predsednica Državnega zbora.

Na današnjem rednem zasedanju državnega zbora so poslanci in poslanke postavljali vprašanja predsedniku vlade Robertu Golobu in ministrom.

Prav na začetku razprave se je oglasil Zvonko Černač poslanec SDS, ki je na premierja naslovil vprašanje v zvezi z ureditvijo plač v javnem sektorju in državni upravi. A bolj kot vprašanje je pozornost požela Černačeva uvodna izjava, kje naj bi predsednik vlade preživel konec tedna.


“Upam, da ste se konec tedna spočili in da je vaš pogled s hrvaške obale zbistril pogled na stanje in težave v Sloveniji.” Ta vikend naj bi bil predsednik vlade sicer v Tacnu na tekmi evropskega prvenstva v slalomu na divjih vodah, ja pa na Hrvaškem rezerviral poletno rezidenco, kjer bo očitno iz daljave opazoval dogaja nje v Sloveniji.

Ob izjavi Zvonka Černača pa je Goloba v bran vzela kar predsednica parlamenta Urška Klakočar Zupančič in dejala. “Kolega Černač, ne dovolim, da boste kar tako nonšalantno lagali v državnem zboru. Za predsednika vlade lahko povem, da ni bil na hrvaški obali, ker vem, da je bil na neki športni prireditvi, ker sem blizu doma,” je dejala.

(vir: Nova24TV)

Tokrat “vrhunskega menedžerja” ni branila njegova ljubica. Slednja verjetno že pakira kovčke za odhod na morje.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
91%
1km/h
84%
14°C
18°
13°
14°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
20°
Fri
21°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.