Čestitka Mateja Špeharja za novo leto, v stilu “njegovega” Serpentinška

Matej Špehar z mikrofonom 24ur

LMŠ vse bolj dokazuje, da njihove izjave vse bolj spominjajo na predstavo nekdanjega humorista Marjana šarca, ki je nekdaj skušal nasmejati ljudi z vulgarnimi izjavami.

Špehar s čestitko v stilu Marjana Šarca

Eden takih je tudi Matej Špehar, nekakšen Facebook “strokovnjak”, za katerega se je že leta 2013 govorilo, da je na veliko povezan stranjo, ki je bila v tistem času zelo aktualna: “Franc Kangler naj odstopi kot župan Maribora!”

Sicer pa ta “levičarski” strokovnjak ni bil izvoljen v državni zbor na listi stranke LMŠ. Proti Anžetu Logarju, ki je bil kandidat SDS v istem volilnem okraju, seveda ni imel nobenih možnosti, saj so mu v tradicionalno levi Ljubljani namenili pičlih 1.496 glasov. (Anžetu Logarju pa kar 3.715)

Sicer pa Špehar še vedno na veliko zagovarja svojega prvaka v metanju puške v koruzo. Mogoče je njegov zapis na twitterju zato v stilu Serpentinška.

Možno je sicer, da se je Matej Špehar zatipkal, a takšno je pač razmišljanje mogotcev v stranki LMŠ. Mogoče pa bi KUL Špeharja predlagal na novo delovno mesto, za ministra za primitivizem.

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.