Četverica z nožem oropala skupino

Slika: policija
Včeraj zvečer so štirje napadalci v ljubljanskem parku Tivoli oropali skupino ljudi, pri čemer so uporabili nož. Škoda znaša okoli 350 evrov, policija išče storilce.

Včeraj okoli pol enajste ure zvečer se je v ljubljanskem parku Tivoli zgodil rop, ko je četverica z nožem v rokah pristopila do skupine ljudi in od njih zahtevala denar. Storilci so po prejemu plena pobegnili s kraja zločina, povzročili pa so materialno škodo v višini okoli 350 evrov, poroča PU Ljubljana.

Policija trenutno zbira informacije o ropu in išče storilce. Vsi naj bi bili stari med 20 in 23 let, visoki med 175 in 180 centimetrov, eden izmed njih je imel črne kratke lase, drugi pa je bil močnejše postave. Razen dejstva, da so bili oblečeni v temna oblačila, policija nima drugih opisov storilcev.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.