Šport Maribor: Praznujmo skupaj

Športni objekti maribor

Atletski stadion Poljane bo v soboto, 29. aprila in v torek, 2. maja, odprt za uporabnike med 8. in 13. uro.

V ponedeljek, 1. maja bo stadion zaprt za treninge in ostale aktivnosti.

Kopališče Pristan bo med prazniki na voljo uporabnikom po nekoliko spremenjenem delovnem času. Na praznična dneva, v četrtek, 27. aprila in v torek, 2. maja, bodo bazeni za obiskovalce na voljo po nedeljskem delovnem času, to je med 8. in 20. uro. V ponedeljek, 1. maja,  bo kopališče zaprto.

Vse ostale dneve v prazničnem času bodo bazeni na voljo po ustaljenem urniku. Vabljeni na plavanje, ki velja za eno najboljših oblik rekreacije za prav vse generacije in si z njim popestrite praznično – počitniške dneve.

Dvorana Tabor bo v prazničnem času za redne uporabnike in klube na razpolago v petek, 28. aprila, med 13. in 20. uro in v torek, 2. maja, med 9. in 12. uro. Dvorana bo zaprta na oba praznična dneva, to je v četrtek, 27. aprila in v ponedeljek, 1. maja. Prav tako bo zaprta v soboto, 29. aprila in v nedeljo, 30. aprila.

Ledna Dvorana je za rekreacijo od 31. marca naprej zaprta.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.