Član priljubljenega ansambla komaj ostal živ.

Peter Prevorčič, slika družbeno omrežje

Nesreča nikoli n počiva, niti med službenim časom ne. Hudo nesrečo je tako doživel kitarist ansambla Vihar, Peter Prevorčič.

Peter Prevorčič, je član ansambla Vihar. Glasba je njegov hobi. Njegov poklic pa je Poštar. Območje Slovenj Gradca, je veliko. V večini primerov tudi gričevnato in vse to mora prevoziti tudi poštar Peter. Največji delež terena Peter opravlja v okolici Uršlje gore.

Tokrat je bil na terenu skupaj s sodelavko, katera pa je, do sedaj še iz neznanega razloga zapeljala čez rob cestišča, vozilo se je nato skotalilo po strmini in povzročilo hudo nesrečo. Udeleženca nesreče so tako reševali s helikopterjem.

Konec dober, vse dobro. “Življenje je eno, le majhna napaka, trenutek nepozornosti, te lahko oropa dragocenega dara, ki ti je bilo dano – tvojega življenja. Hvaležen tistemu zgoraj, da si nama dal še eno možnost – možnost dihati, možnost živeti, čeprav si naju postavil pred veliko preizkušnjo,” je dejal Peter, ki bo še nekaj časa ostal v bolnišnici.

Pa hitro okrevanje!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.