POP TV se hvali z novo slovensko serijo, med snemanjem pa so bili arogantni do ljudi?

Na POP TV se predvaja nova slovensko-hrvaška nadaljevanka Skrito v raju. Dogajanje se večinoma dogaja na hrvaški obali (kot da slovenska obala nebi bila dovolj lepa). Naj bi bilo pa med samim snemanjem veliko arogance odgovornih za snemanje.

Lani, poleti je ekipa oddaje Skrito v raju začela snemati novo nadaljevanko. Snemanje je trajalo dva meseca, celotna ekipa je bila sicer  navdušena nad posnetim. Nekoliko manj pa tisti ki so se ravno v času snemanja serije nahajali v Pineti v Novigradu.

Bralec Slovenskih novic je dejal, da je snemalna ekipa »brez dovoljenja in arogantno uzurpirala tujo lastnino, kot je košarkarsko igrišče, park in dele obale letovišča Pineta, tudi tistega, s posebnim dostopom do morja za invalide«. Najbolj ga je razburilo, ker so v času snemanja s trakom za zaporo invalidnim obiskovalcem onemogočali dostop do morja in gostom vstop na košarkarsko igrišče, ki je namenjen vsem. »Ljudje so se pritoževali upravi letovišča Pineta in grozili, da bodo klicali policijo,« se je razburjen oglasil bralec, ko se je te dni ob premierni predstavitvi serije spomnil neljubih poletnih dogodkov.

Iz POP TV se branijo, da je ekipa za snemanje na obali imela urejeno dovoljenje od Lučke kapitanije Pulj, po dogovoru jih je prav tako za vsako dogajanje na obali obvestila, kar so po njihovi praksi objavili tudi kot obvestilo na radijskem sprejemniku.

Zakaj so se na POP TV odločili, da bodo prizore snemali ravno v času poletne sezone, pa je očitno jasno le njim.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
50%
4.5km/h
75%
13°C
14°
12°
12°
Sat
5°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.