slika je naključna

Portal 24 ur, je ob novici, o grožnji družini predsednika vlade, ustvaril pravi pljuvalnik sovražnosti in celo odobravanja groženj.

Portal 24ur. pjuvalnik sovražnosti do predsednika vlade

Kot se na 24ur radi pohvalijo, je portal 24ur.com najbolj bran portal v Sloveniji. očitno pa je zato postal tudi pljuvalnik gneva nad predsednikom vlade, kjer je očitno dovoljeno prav vse. O novici z naslovom: “Premierjeva žena v službo prejela grozilno pismo!” se je pod člankom vsulo cel kup žaljivih sporočil, celo takih ki grožnje Janševi družini podpirajo.

Nezavedajoč se situacije, administrator, ki upravljaj s stranjo 24ur.com žaljivih komentarjev sploh ne briše, ampak med ljudmi ustvarja še bolj globok prepad. Tako se glasi eden od zapisov, za katerega se administratorju portala ne zdi žaljiv:

  • “To je cist normalen pojav, če uničuješ državo, gospodarstvo in naše otroke. Nekomu se bo pač snelo in ta se požvižga na to, kak nivo imava midva !!! Mogoče tudi ne bo več imel kaj izgubiti , pol pa smo tam.
  • “Kdorkoli že je to naredil in čeprav je Janez totalni psihopat. Sicer pa težko verjamem, da bi videno šlo iz rok nasprotujočega pola… V trenutkih, ko gre Janezu precej stvari narobe, bi bilo tole pismo precej priročno za odvračanje pozornosti in kazanja s prstom na druge..in Janezu kot večnem, preračunljivemu strategu gredo takšni spini in prilivanje olja na ogenj precej dobro od rok. oOtem, komu bi objektivno gledano takšne stvari koristile in komu škodovale, pa ima vsak lahko svoje pomisleke in mnenje.

Tudi samo smo izbrali nekaj komentarjev, ki smo jih našli na portalu24ur.com, pa presodite kam ti komentarji sodijo:

(Zapisi na družbenih omrežjih so nelektorirana in ne izražajo vedno mnenja portala e-Maribor)

PM