Člani stranke SDS, na družinskem dnevu v nabito polnem šotoru v Dupleku #foto #video

Včerajšnja deževna sobota je bila kot nalašč za prijetno druženje. Še posebej na Štajerskem koncu, saj so  zaradi slabega vremena marsikje odpovedali trgatve. Ravno zato je bil družinski dan stranke SDS, kot nalašč za prijetno druženje.


V Dupleku je v organizaciji SDS Duplek, potekal tradicionalni družinski dan stranke SDS. Podpora družinski politiki je bila v Slovenski demokratski stranki tradicionalna od same ustanovitve, zato vsako leto v drugi občini v stranki organizirajo prijetna srečanja, ki so namenjena predvsem druženju, igrah za vso družino in zabavi ob domači glasbi.

Predsednik SDS Janez Janša je v svojem nagovoru poudaril da je stranka SDS dan namenila družini. “Družina je temeljna celica vsake družbe. Če ne bo družine, tudi civilizacije kakršno poznamo, ne bomo več imeli,” je med drugim dejal predsednik stranke SDS Janez Janša.

Druženje je do poznega popoldneva potekalo ob dobri hrani in pijači. Za dobro glasbo pa je skrbela glasbena družina Šebec Kidrič.

Slike, video: e-maribor.si

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.