Danes se začenja podiranje Guinnesovega rekorda na Novi24TV. Prenos tudi na našem portalu!

Nova24TV

Danes, v nedeljo, ob 18. uri se na Novi24TV začenja podiranje Guinnessovega svetovnega rekorda za najdaljšo pogovorno oddajo v zgodovini. Rekord bo dosežen v sredo, 27. septembra, ob 18. uri in 18 minut.


V najdaljši oddaji bo sodelovalo tudi 70 gostov, ki pa ne bodo le politiki, ravno nasprotno, v studiju se bodo voditelju Borisu Tomašiču pridružili tudi glasbeniki, kot je legenda slovenske popevke Oto Pestner, športniki, kot je nekdanji svetovni prvak v deskanju na snegu Rok Marguč, in tudi podjetniki, kot je Ivo Boscarol, ki je ustvaril najbolj uspešno podjetje za proizvodnjo letal na elektro motor. Lahko pa boste sodelovali tudi vi, Boris Tomašič bo namreč vsako uro odprl telefonske linije in vsak izmed vas lahko vpraša gosta ali Tomašiča, kar vas zanima.

Gre za uradni poskus dosega svetovnega rekorda pod strogim nadzorom GWR. Prisotna bo tudi sodnica iz Londona, neodvisne priče, vse bo dokumentirano in posneto.

“Razlog za podiranje svetovnega rekorda je tudi ta, da zberemo finančna sredstva, da lahko nadaljujemo z delom, glede na to, da se na vse pretege trudijo uničiti Novo24tv. Zadnji takšen poskus se je zgodil v četrtek. Telekom Slovenije je na podlagi “strokovnih kriterijev” premešal programsko shemo in program Nove24tv prestavil na žaljivo 701. mesto,” je dejal Tomašič.

Podiranje svetovnega  Guinnessovega svetovnega rekorda za najdaljšo pogovorno oddajo v zgodovini, bomo danes od 18. ure, do srede, 27. septembra, ob 18. uri in 18 minut, prenašali tudi na našem portalu, pod posebnim člankom.” Podiranje Guinnesovaga rekorda na Nova24TV, v živo!” Članek boste od danes ob 18. ure, do srede na naši spletni strani našli povsem na vrhu!

Vam pa že razkrijemo, da bo danes ob 20. uri, gost maratonske oddaje Pavel Rupar.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.