..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Čustven zapis Pavla Ruparja in napoved novega shoda upokojencev!

Pavle Rupar

Organizatorji shoda upokojencev, iniciativa Glas upokojencev Slovenije, v teh dneh dobiva veliko pisem in sporočil podpore. So poudarili. Med tem pa vlada še vedno spi, kot so poudarili. Zato nove aktivnosti že potekajo. 

Svoj čustven zapis pa je z nami delil, eden od organizatorjev iniciative Glas upokojencev, Pavle Rupar:

Vsem hvala za nešteta sporočila, pisma, klice v zahvalo, za pogum in podporo!

Včeraj sem bil na Brezjah pri Mariji pomagaj.. Tam sem bil z namenom, da se zahvalim za zmago nad rakom, embolijami pljuč, zahvalo za življenje in, da sem še tu! In tudi za vas vse, ki ste prejšnjo sredo naredili veličastno, zgodovinsko in tako, kot je naša Domovina ne pomni! Dostajanstveno, kulturno, ponosno, prešerno in veselo!! Nad nas ni bilo potrebno poslati Policije, niti spoštovanih in ubogih delavcev komunale, da bi počistili za nami!

PONOSEN SEM NAD VSAKIM OD VAS, PONOSEN, KER SMO POKAZALI, KAJ JE PRAVA SLOVENIJA!!!

Naj se vrnem na Brezje.. Ves čas sem jokal.. Nisem mogel zadržati solz hvaležnosti, ob spominu na dneve v UKC Ljubljana in na Golniku in bojem z rakom za življenje.. Pa seveda zaradi hležnosti zdravnikom, medicinskim sestram, tehnikom, kuharjem, vsem zaposlenim.. Kolikor koli so plačani, SO PREMALO!! Ti ljudje nam vračajo zdravje, življenja.. Ne zaveda se nihovega poslanstva in dobrote, kdor jih ni doživel! Tam sem v tistem času poslavljanja od domačih, vnukov, tega sveta, v noči Božiča in Svete noči dobil strašansko UPANJE!! V nekem trenutki sem vedel, da bom zmogel.. Tudi sedaj, ko vam to pišem jokam.. Oprostite.. Ker sem enaka čustva doživel v sredo z vsem na shodu upokojence in včeraj ponovno.. Pri Mariji pomagaj na Brezjah! ENO SAMO UPANJE!!!

In res!! Upajmo ljudje, upajmo!! Upajmo, da bodo rakavi bolniki zmagali, pomagajmo jim upati na ozdravitev! Podarite jim voljo do življenja, voljo na zdrav dan, ki prihaja! Sobolniki, sotrpini ne predajte se obupu, nejevoji, depresiji.. BORITE SE, MOLITE IN SE ZAHVALJUJTE ZA VSAK DAN ŽIVLJENJA, ZA DOMAČE, ZA ZDRAVNIKE! Zbrani pri maši včeraj ste me spomnili na ljudi, ki so prišli na shod upokojencev, na vse nas, KI UPAMO, DA SE ODLEPIMO IZ DNA DRUŽBE, DA NAM BO BEDA SAMO ŠE SPOMIN IN RAHEL NASMEH NA DNI, KI JIH ŠE ŽIVIMO, na dan, ko baste zmagali vi bolni in mi vsi skupaj! Vi bolniki za rakom nam bodite vzor in mi vam!!! Za vse bo borba dolga, težka in naporna! AMPAK OBLJUBIMO SI, DA BOSTE BOLNI OZDRAVELI, MI PA ZMAGALI NA SKUPNI POTI NOVIH ČASOV, V KATERE VERJAMEM TAKO, KOT V BOGA!!! Ko bo to za vami in za nami SE DOBIMO SKUPAJ!!

Bog vas blagoslovi dragi bolniki, vas moje upokojenke, upokojence, mlado generacijo in vse vas moje borce za lepši jutri..

TO ZMAGO RES SANJAM!

Vidimo se PONOVNO NA SHODU v sredo, 1. marca. Takrat se bomo spomnili tudi na bolne.

Pavle Rupar

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
65%
1km/h
0%
11°C
14°
9°
11°
Fri
11°
Sat
7°
Sun
3°
Mon
1°
Tue

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.