Damian Merlak, peti najbogatejši Slovenec razgalil Levico

DAMIAN MERLEK,, ZAJEM SLIKE POP TV.

Bogastvo Damiana Merlaka je ocenjeno na več kot 100 milijonov evrov, ponaša se tudi z luksuznim 800 kvadratnih metrov velikim penthausom v Dubaju. 

PETI NAJBOGATEJŠI SLOVENEC NE VERJAME V LEVICO IN SD?

Damian Merlak je bil gost oddaje, Ena na ena, pri voditelju Urošu Slaku. Prav zanimiva je bila Merlakova razlaga o politiki. Povedal je namreč, da ne pripada nobeni stranki. “Kar pa se tiče opredelitve, je pa malo težko, eni rečejo, da so na sredini, jaz bi rekel, da sem povsod malo.” Gospodarsko, ekonomsko bi se opredelil desno, pravi. “Ampak neka druga vprašanja, kot so istospolne poroke, splav in podobne stvari, se pa pogosto ne morem poistovetit z mnenjem desnice.”

Je pa Merlakova njegova izjava, ko je povedal s kom bi sodeloval v politiki hitro zaokrožila po družbenih omrežjih. (video POP TV):

Upajmo, da Tanja Fajon ne bo spet preveč zaskrbljena. No o Šarcu, pa očitno tudi Merlak ni želel preveč zgubljati besed.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.