Današnja hitra jutranja akcija vodje gradbišča na glavnem trgu je bila odstranitev transparenta, katerega so včeraj postavili Limbušani!

Današnje sončno a mrzlo petkovo jutro se tudi za župana Arsenoviča ni začel ravno po pričakovanjih. Po nočno akciji Limbušanov na Glavnem trgu je bilo potrebno na petkovo jutro, (na hitro)odstraniti “moteči” transparent, da bi ga videlo čim manjše število ljudi.

Hitra jutranja akcija na glavnem trguje bila odstranitev transparenta

Napis na transparentu na gradbišču Glavnega trga: “Tudi Limbuš je Maribor” je očitno zelo moteči faktor. Županu so Limbušani postavili tudi vprašanje kam je šel denar za kanalizacijo, izgradnjo pločnikov in šolskih poti? No odgovora od župana seveda niso dobili, je pa zgovoran odgovor hitra odstanitev transparante. Očitno resnica res boli!

Prva naloga delavcev na gradbišču oz. vodje gradbišča je bila odstranitev tega transparenta, očitno zato, da ga vidi čim manj ljudi. In le zahvala medijev in družbenih omrežij gre, da so (smo) preprečili namero, prikriti resnico, ki so jo Limbušani zapisali na transparent.

Naj bo ta transparent v spomin in poduk županu, da končno začne delat v korist prebivalcev mesta Maribor!

MG