Danes bo mestni odbor SDS Maribor dobil novo vodstvo.

zastave sds

Po velikonočnih praznikih bo pestro tudi v mariborskem mestnem odboru Slovenske demokratske stranke, kjer bodo danes volitve za nov štiri letni mandat.

V Mariborskem mestnem odboru Slovenske demokratske stranke (SDS) gre danes zares. Na volilnem kongresu, ki bo potekal v popoldanskih urah bodo članice in člani mariborskega mestnega odbora SDS volili novo vodstvo, tako predsednika kot člane izvršilnega odbora in nadzorne komisije.

Mestni odbor stranke SDS je  pred nekaj dnevi postal močnejši, saj so se stranki SDS pridružili tudi člani Kanglerjeve Nove ljudske stranke. To pomeni da je stranka SDS tudi v mesnem svetu najmočnejša, saj šteje 13 svetnikov.

Za mesto predsednika mestnega odbora SDS, se bo, kot je zatrdil za naš portal kandidiral Franc Kangler, kdo od ostalih članov SDS Maribor se bo še potegoval za to mesto bo znano tik pred začetkom volilne konference. Dosedanji predsednik Dejan Kaloh se za novi mandat ne bo potegoval.

Na konferenci bo prisotno najvišje vodstvo Slovenske demokratske stranke, kot tudi predsednik Janez Janša. Posebno reportažo iz volilnega kongresa pripravljamo tudi na našem portalu e-maribor.si

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.