Poglejte si te cene na hrvaški obali. Toliko staneta sladoled in vino

slika je simbolna

Začela se je sezona kampiranja in veliko Slovencev se je med prazniki odpravila tudi na krajši dopust na hrvaško obalo. A za marsikoga je sledilo presenečenje.

Na Facebooku je zaokrožil račun iz hrvaške obale, kateri je presenetil slovenskega para, ki je na dopustu v hrvaški Istri za dva deci vina in dve kepici sladoleda plačal neverjetnih 24,40 evra. Znesek za vino, za deci so jima namreč zaračunali kar 9,90 evra, kar je za restavracijo v kampu Lanterna, resnično zelo visok. Restavracija ni imela niti cenika, zato je bil šok za goste še toliko večji. 

vir: Slovenske novice

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.