Danes je za košarkarje pomembna tekma! Kaj je dejal Luka Dončić?

luka Dončić
slika: twitter

Danes je za slovenske košarkarje pomemben dan. Na kvalifikacijskem turnirju v Kaunasu jim bodo v finalu nasproti stali Litovci. In zmaga bi pomenila odhod na olimpijske igre. Kaj pravi Luka Dončić


Danes pomembna tekma slovenskih košarkarjev

“Vsi imamo ogromno željo, pred nami je velika priložnost, da se uvrstimo na olimpijske igre. Osredotočeni moramo biti na svojo igro, na male stvari, kako bomo opravili delo v obrambi in napadu. Sledi tudi taktična priprava na nasprotnika,” je pred velikim obračunom z Litovci odločno dejal selektor Aleksander Sekulić.

Po tem, ko se je Luka Dončića vrnil v slovensko izbrano vrsto, kjer je zadnjič igral v finalu EuroBasketa 2017, ko je Slovenija osvojila evropski naslov, se okoli reprezentance čuti izjemna energija. To se pozna tudi na parketu, kjer slovenski košarkarji kažejo izvrstne predstave, piše portal N1.

Na novinarsko vprašanje Luki Dončiču, katera zlata medalja bi mu več pomenila, tista za Slovenijo, ali tista za NBA, je Luka odgovoril, da bi mu več pomenila zlata medalja medalja za Slovenijo.

Držimo torej pesti za našo slovensko reprezentanco, danes ob 18.30.

P.M.

VREME

Maribor
jasno
93%
1km/h
9%
11°C
12°
11°
11°
Thu
13°
Fri
12°
Sat
11°
Sun
14°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.