Danes predvidena seja sodnega sveta o aferi Masleša?

Branko Masleša povej
SLIKA, TWITTER
Danes predvidena seja sodnega sveta o aferi Masleša

Danes naj bi končno  potekala seja Sodnega sveta, kjer bodo govorili o aferi Masleša. Sejo so jo odgovorni minuli teden prestavili zaradi epidemioloških razmer.

Kot piše portal Demokracija, je v dogajanje posegel sam partijski šef Milan Kučan, saj bi morali razpravljati o zaenkrat neobstoječi diplomi vrhovnega sodnika Branka Masleše. Danes bo seja potekala videokonferenčno in je zaprta za javnost.

Zaradi poslabšanja epidemioloških razmer v zvezi s povečanjem potrjenih primerov okužbe s SARS-CoV-2 in večjega števila vabljenih udeležencev na 10. sejo Sodnega sveta, ki je bila načrtovana za 6. 1. 2022, se ob upoštevanju priporočil pristojnih strokovnih institucij z namenom nujne omejitve medsebojnih stikov zaradi zmanjšanja možnosti prenosa okužb 10. seja Sodnega sveta z nespremenjenim dnevnim redom preloži na 13. 1. 2022 s pričetkom ob 14.00 in bo potekala videokonferenčno.«

Spomnimo. V zadevi Masleša gre za prioritetno zadevo, nujno za demokratično družbo in pravno državo, da se čim prej razčisti. Ali bo Masleša sankcioniran ali pa ga bodo rešili pred odgovornostjo in ga upokojili, pa je vprašanje, ki si ga zastavljajo tudi državljani. Piše Demokracija.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.