To je nemogoče? Poglejte si to dvoličnost Nike Kovač?

Miha in Nika Kovač
Miha in Nika Kovač, slika: družbena omrežja

Je lahko v politiki še kaj hujšega, kot če si dvoličen? Tak je primer precej obilne in glasne šefice inštituta za naš denar – 8. marec, Nike Kovač.

Dvoličnost Nike Kovač

Mlada Slovenija je  na twitterju opozorila na aktivistko Niko Kovač, ki se je pred dnevi javno izpostavila in sklicala novinarsko konferenco. Šefica Inštituta 8. marec je med drugim z napovedano kampanjo Gremo volit napovedala, da bodo zbirali podpise za zakon, s katerim želijo odpraviti ukrepe in se vrniti v preteklo stanje, kar bi lahko tudi pomenilo, da bi tisti, ki so prejeli sredstva s strani države, slednja morali vrniti.

Kovačeva je podporo Inštituta 8. marec napovedala vsem strankam, ki ne bodo šle v vlado z Janezom Janšo ali Novo Slovenijo. Kot je dodala, “ni dovolj, da se vrnemo v stanje, ki je bilo pred vlado Janeze Janše. Mi bomo še naprej napadali vsakega naslednjega, ki pride, in ga potiskali v smeri pravičnejše družbe”. To je očitno nekakšen Nikin moto za prihajajoče volitve. Mogoče ga je dobila od Marjana Šarca, s katerim je sklenila nekakšen anti Janša pakt.

A na nacionalni televiziji je prav Kovačeva dejala, kako lepo je sodelovala z vsemi strankami, tudi z NSi in SDS tokrat pa očitno po navodilih šefov iz ozadja ne sme sodelovati.

Kaj drugega, kot dvoličnost od take “zagovornice” žensk, le na jeziku, ne moremo pričakovati?

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.