slika: Facebook profil NK Maribor

Porazi, ali bolj rečeno neodločeni izidi v domačem prvenstvu in hud poraz doma proti Norvežanov so dolili olje na ogenj. Kljub včerajšnji (pričakovani) zmagi proti Taboru iz Sežana naj bi Darko Milanič ponudil Zlatku Zahoviču svoj odstop!

Žvižgi na tribunah in nezadovoljni navijači?

Športni dnevnik Ekipa na svoji spletni strani, takšne informacije pa so se razširile tudi na nekaterih forumih in družabnih omrežjih, piše o tem, da je Darko Milanič, trener Maribora, danes ponoči športnemu direktorju Zlatku Zahoviću ponudil odstop. Izolčan je kljub številnim lovorikam in uspehom že nekaj časa na udaru dela mariborskih navijačev, ki so ga z žvižgi “nagradili” tudi po sobotni prvenstveni zmagi nad Taborom v Ljudskem vrtu s 4:2, prvi mariborski v petem poizkusu v prvenstvu v tej sezoni. Zato naj bi zdaj podlegel pritiskom navijačev in se odločil, da bo odšel.

Kot piše Večer je Milanič, res ponudil odstop, kar naj bi potrdil športni direktor vijoličastih Zlatko Zahovič. A ponujeni odstop še ne pomeni, da Maribor nima trenerja. “Odstop ni bil sprejet in nikoli ne bo, dokler bomo zmagovali. Odstop je bil ponujen po zmagi, ne po porazu,” je za Večer odločno zatrdil Zahovič.

A če v torek proti Norvežanom Maribor izgubi? Kaj pa bo potem?

M.G.