DARS – Predvidena dela in zapore na štajerski avtocesti do 2. julija 2020

V soboto, 27. junija 2020, med 4. in 20. uro ter v nedeljo, 28. junija 2020, med 4. in 18. uro bodo na odseku avtoceste A1 med Slovensko Bistrico in Slovenskimi Konjicami proti Ljubljani potekala dela. V soboto bodo dela potekala na voznem pasu, v nedeljo pa bo oviran promet na voznem in počasnem pasu.

Od sobote, 27. junija 2020, od 6. ure do nedelje, 28. junija 2020, predvidoma do 13. ure bo na odseku avtoceste A1 med Slovenskimi Konjicami in Dramljami proti Mariboru zaprt vozni pas zaradi sanacije dilatacije na objektu.

Do konca meseca julija bo promet na odseku avtoceste A1 med Framom in Slovensko Bistrico proti Ljubljani potekal po dveh začasnih pasovih zaradi sanacije plazu.

Z začetkom turistične sezone je pričakovan povečan promet turistov v obeh smereh – od Hrvaške proti Avstriji in obratno.

Mejni prehodi

Na mejnih prehodih s sosednjimi državami ostaja nadzor prometa in potnikov na kontrolnih točkah. Slovenski državljani, ki prihajajo iz držav članic EU oziroma iz držav članic schengenskega območja, lahko našo mejo prestopajo tudi izven kontrolnih točk. Vsi ostali lahko v Slovenijo vstopijo samo na kontrolnih točkah.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
77%
1.5km/h
93%
-5°C
-4°
-6°
-4°
Thu
-3°
Fri
-1°
Sat
1°
Sun
3°
Mon

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA