Domov Ljudje Vas zanima kdo je na antiproslavi kazal nago rit? Zaprepadeni boste kaj je po poklicu?

Vas zanima kdo je na antiproslavi kazal nago rit? Zaprepadeni boste kaj je po poklicu?

Objavil: e-maribor

Spoznajte enega od organizatorjev protivladnih protestov! Želi biti novi Lenin, javnosti kaže zadnjico, nasprotnike označuje za katolibane!

Učitelj na osnovni šoli pokazal svojo vulgarnost

Ob dnevu državnosti smo bili priča antiproslavi, ki je bila polna vulgarizma, tujih pesmi in totalitarnih simbolov. Ker dogodek na Prešernovem trgu ni bil prijavljen, organizatorji proslave uradno niso znani. Enako velja za vsakotedenske proteste proti vladi, ki iz tedna v teden postajajo vedno bolj nasilni. Kljub temu pa se sodeč po zapisih v večih protivladnih skupinah. In ne boste verjeli, kot piše Nova24 TV naj bi bil člvek ki je na protivladni proslavi kazal golo zadnjico celo učitelj na OŠ Lesce,.Gregor Markič.

Markič redno objavlja svoje “nebuloze” na dveh Facobookovih straneh,  Skupina podpore Ivanu Galetu in Smrt fašizmu in vsakemu protičloveškemu zlu!!! Tam je mogoče prebrati tudi, da Markoič zagovarja prepričanje, da bi morali protesti trajati mesece, če ne dolga leta. Meseci če ne dolga leta bodo potrebni, da se Jajcman odstrani. Skupen nam je en – kratkoročen – cilj: Smrd Jajcizmu. Ko bomo ta cilj dosegli, se bomo najbrž oddahnili in vse bo šlo po starih poteh, kradli bodo pač drugi, nehigiena političnega prostora pa se ne bo popravila,” je izpostavil.To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.