Davorin Kopše, najbolj srčen in preprost kandidat za Evropskega poslanca, na obisku v Mariboru!

Davorin Kopše, invalid, kandidat za Evropskega poslanca je zagotovo najbolj srčen in preprost človek. S Svojo vztrajnostjo in čutom za ljudi je zagotovo eden bolj zanimivih kandidatov za Evropske poslance.

Njegova invalidnost je postala del njegovega življenja. Kljub temu sam vozi avto, na predstavitve kandidatov se pripelje sam in resnično je lahko marsikomu za vzgled. Lahko se pohvali z dobrim poznavanjem slovenske politike, leta 2018 pa je prejel tudi plaketo SDS za posebne dosežke. Je član Curling kluba Zalog, kjer igra v ekipi invalidov. Udeležen je v slovenski ligi, občasno pa tudi v reprezentanci. Je človek, ki je z dušo in srcem zapisan svoji domovini.

Davorin večkrat pove, da mora še izpopolniti dober občutek pri javnem nastopanju, a se je skozi kampanijo tudi pri tem okrepil V Evropskem parlamentu bi rad zastopal invelide, kar je tudi sam, saj so preveč odrinjeni na rob.

foto: Lojze Tetičkovič

foto: Lojze Tetičkovič

Sicer pa se Davorin skuša posvetiti največ pozornosti aktualnim temem, ki so za Evropo še kako pomembni. To so seveda nezakonite migracije, katere je potrebno ustaviti. Vsak dan se poroča o množičnih prehodih meje in to nas ogroža, pravi Davorin.

Davorin Kopše se je udeležil tudi srečanja s svojimi volilci v Mariboru, kjer se je oglasil tudi na stojnici SDS v centru mesta.

foto: Lojze Tetičkovič

Davorina Kopšeta boste našli na skupni listi SDS – SLS pod številko 9, preferenčni glas, pa mu lahko oddate pod številko 7.

Intervju z Davorinom Kopšetom si lahko ogledate na spodnji povezavi:

M.G.

VREME

Maribor
rahel dež
93%
2.1km/h
100%
20°C
20°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.