Evropski poslanec Milan Zver na obisku v Mariboru

Evropske volitve se prevešajo v zaključni del. Kandidati za Evropske poslance pa obiskujejo kraje in ljudi. Evropski poslanec Milan Zver se je mudil v Mariboru.

Prednostna točka  liste SDS na evropskih volitvah program je povezovanje. “Smo edina stranka, ki išče stičišče med Evropsko unijo in Slovenijo, v našem programu smo poudarili nujnost črpanja evropskih sredstev, zaposlovanje mladih in stop birokraciji.” pravi Milan zver.

Sicer pa je Milan Zver danes obiskal mestu ob Dravi, ki pa se ga zaradi prenatrpanega urnika ni mogel v celoti ogledati. Milan Zver se je tako mudil kot gost na radiu Brezje, na povabilo poslanca DZ RS Dejana Kaloha in predsednika mariborske SDS je obiskal stojnico skupne liste SDS in SLS v centru mesta, kjer se je srečal z domačini in se z njimi pogovarjal. Milanu Zveru se je pogovoru z volilci pridružil tudi kandidat za Evro poslanca Franc Kangler.

Tudi v naslednjih dneh bo sledilo veliko obiskov Evropskih poslancev. Maribor bodo obiskali tudi: Patricija Šulin, Romana Tomc in kandidat za Evropskega poslanca skupne liste SDS – SLS Davorin Kopše.

M.G.

 

 

VREME

Maribor
jasno
55%
3.6km/h
0%
26°C
27°
23°
25°
Mon
19°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
21°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.