Davorin Kopše: Obstaja nevarnost, da pošiljatelj pisma Janši, poseduje orožje!

Predsednik vlade Janez Janša in obrambni minister Matej Tonin sta prejela grožnje s smrtjo. Očitno gre v obeh primerih za istega storilca. Kaj o tem pravi varnostni strokovnjak Davorin Kopše?

Ali pošiljatelj groženj poseduje orožje?

Kot je razvidno iz fotogradiva, katerega so na portalu Nova24TV dobili v uredništvo, je bil naboj skupaj z besedilom poslan v ovojnicah na domača naslova tako Janeza Janše kot Mateja Tonina. Zanimivo je, da so se pri Toninu nekoliko bolj potrudili z dolžino besedila, obljubljajo pa mu likvidacijo. Pri premierju Janši pa je bila dodana fotografija njegove družine.

Nekdanji policist, sicer pa varnostni strokovnjak in sodelavec Demokracije in Nova24TV Davorin Kopše je v posebnem videoposnetku izrazil veliko zaskrbljenosti zaradi groženj. Kot je dejal, priložen naboj za strelno orožje pomeni, da obstaja velika verjetnost, da pošiljatelj tudi poseduje to orožje. Ker gre za anonimnega pisca, ne vemo, koliko časa v sebi že generira jezo in sovraštvo ter koliko mu manjka, da bo skušal realizirati svoje grožnje.

Tokrat upajmo, da bosta tako policija, kot tožilstvo naredila svoje delo!

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.