Dela na sodišču v Kopru in obenem vabi na proteste?

Trajka Lazarevski Kocjančič

Kaj se dogaja z našimi sodišči? In kakšne ljudi se tam zaposluje? To se je potrebno vprašati, še preden bo prepozno.

USLUŽBENKA SODIŠČA, KI RAJE KOT V SLUŽBO, HODI NA PROTESTE?

Na okrožnem sodišču v Kopru je zaposlena tudi Makedonka s slovenskim potnim listom Trajka Lazarevski Kocjančič. In njeno delo? Kot nam je povedala naša bralka, je to, da poziva na proteste. Ne bomo se sicer spuščali v To, kaj počenja v svojem prostem času, a omenjena Trajka dela na Okrajnem sodišču v Kopru in pozivanje ter udeleževanje nelegalnih protestov, kjer je prisotno tudi nasilje, je vse prej, kot normalno za delavko sodišča. 

Očitno je Trajka tudi velika nasprotnica ukrepov zoper koronavirus. In kot javna uslužbenka tudi ne zagovarja pogoje PCT. Kar pa je skregano z vsako logiko in pametjo. Ne rečemo, da se mora cepiti, to je njena izbira. A pozivati na nelegalne proteste zoper uvedbo PCT je nemoralno in za uslužbenko sodišča nedostojno in žaljivo.

Če je že nemoralno, da nas uslužbenka sodišča poučuje o zdravniških nasvetih pa je še bolj nemoralno to, da taka uslužbenka sploh sodeluje pri nedovoljenih in nasilnih protestih, kjer je vprašanje obstoja te države in kjer se odkrito zagovarja državni udar. Bi to počela lahko v njeni rodni Makedoniji,  se norčevala iz predsednika vlade, ter ukrepov za zajezitev virusa? Verjeto ne!

A očitno je pri nas tako in tako vseeno. Važno je, da si proti Janši? Kajne Trajka?

P.M.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.