Slovenci do nedelje se vrnite domov s Hrvaške!

Dovolj je bilo laganja Hrvatov in prikrivanja podatkov. Dovolj je bilo zavajajočih besed, da so še daleč od rdečega seznama. Danes je hrvaška presegla to točko!

Nujno obvestilo

Na Hrvaškem je še približno 160.000 Slovencev, ki so še na dopustu, pravijo Hrvati. Večina bo dopustovanje zaključila ta teden, ko je tudi rok, da se dopustniki še lahko vrnejo v Slovenijo brez obvezne karantene. A za vse, ki bodo od petka odšli na Hrvaško dopustovat, čaka ob vrnitvi 14-dnevna karantena. Medtem, ko bodo tisti, ki trenutno dopustujejo na Hrvaškem, imeli na voljo vsaj do konca vikenda, da se brez karantene vrnejo domov. TOREJ IMAJO SLOVENCI ČAS ZA DA SE VRNEJO DOMOV LE ŠE DO NEDELJE!

»Dejstvo je, da se razmere na Hrvaškem dramatično slabšajo. Podatki o okuženih govorijo o tem, da so razmere resnično slabe in se je Hrvaška sama uvrstila na rdeči seznam, saj ima v tem trenutku že več kot 40 okuženih z novim koronavirusom na 100.000 prebivalcev,« je za medije danes na Brdu pri Kranju povedal jelko Kacin.

MG


VREME

Maribor
močan dež
97%
3.1km/h
100%
18°C
20°
18°
18°
Sat
18°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
18°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.